søndag 30. september 2012

Tv-serier

Fy flate for en gjeng som er med i 71 grader nord i år! De har en helt imponerende styrke og et vanvittig pågangsmot! Beundringsverdig!!! Er det noe vi liker å gjøre, er det å se på 71 grader nord og div. tv-serier.Når høsten kommer og mørketiden kommer, liker vi å følge med på tv-serier. Den senere tid har vi fulgt med på tv-seriene Dexter og Mad Men. Begge seriene har vi kjøpt på dvd. Vi har kvelder der vi gjerne ser 3-4 episoder på rappen. Vi blir helt hektet og opplever en stor frustrasjon hver gang det er sesongavslutning:) Nå har vi fullført sesong 4 i både Dexter og Mad Men. Sesong 5 i Dexter er heldigvis i butikken, men Mad Men 5 må vi vente med helt til godt ut i oktober... Vi klarer nesten ikke å vente:)
Mad Men er en drama-serie om en av New York`s store reklamebyråer på begynnelsen av 1960 tallet. Vi følger den talentfulle, men mystiske kreative direktøren, Don Draper, og de menneskene han møter i og utenfor jobben. Serien har vunnet Golden Globe-prisen for beste tv-serie 3 år på rad (2007-2009).
Dexter er en amerikansk tv-serie som handler om seriemorderen, Dexter, som jobber som blodanalytiker for Miami Metro Politiet. Den første sesongen synes jeg var ekstrem grotesk, men jeg var villig til å gi sesong 2 en sjanse. Etter det ble jeg helt hektet :)
Vi gleder oss til fortsettelsen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar