fredag 19. oktober 2012

"Er pappa inni pcen???"

Nå har guttene og jeg vært "alene hjemme" i nesten en uke. Til tross for at dagene blir litt mer hektiske enn til vanlig, har det gått mye bedre enn forventet. Guttene har nå blitt såpass store at de har stor glede i hverandres selskap, selv om det til tider blir mye krangling og sutring. Når guttene lukker døren på storebror sitt rom for å leke, benytter jeg anledningen til å få litt egentid. Utrolig deilig :)

Etter at min kjære dro til Malaysia, har guttene stadig spurt etter pappaen sin. Det er ikke enkelt for dem å forstå at han skal være vekke så lenge. Lillebror tror det er pappa som kommer hjem hver gang noen kommer inn ytterdøren, mens storebror heldigvis har begynt å forstå litt mer av begrepet "om noen dager". I går var det store høydepunktet da de skulle få snakke med pappa på skype. Mange spørsmål kvernet i hodet på storebror:

"Hvordan kom pappa seg inn i pcen???"
" Kan pappa komme ut av pcen???"

Ikke en enkel verden å forstå seg på for disse små :) En ting er ihvertfall sikkert; de gleder seg masse til pappaen kommer hjem igjen!To små gutter venter spent på å få snakke med pappaen sin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar