lørdag 17. november 2012

40 års fest

Det som i går virket som en veldig god idè, har jeg fått angret litt på i dag. Vinen måtte jo drikkes opp og velkomstdrinken smakte jo så godt :) Å komme seg hjem i fornuftig tid, er heller ikke så enkelt når "alle andre" holder det gående utover de sene nattetimer. Når sengen fortsatt går litt rundt når du våkner om morgenen, er det godt å tenke at det heldigvis er lenge mellom hver gang vi har slike kvelder.

I går var vi på overraskelses-bursdagsfest til min bror. Når du ser hvor overrasket og, IKKE minst, glad han blir når han ser alle sine nærmeste i samme rom, er det ikke til å unngå at man blir litt blank i øynene. En fantastisk fin kveld med mye god mat, gjentatte latterkramper, høy dansefaktor og veldig godt selskap kan jeg leve lenge på:) Er så imponert over de som har arrangert dette og ikke minst klart å holde det hemmelig for bursdagskaren:) Dere fortjener en stor bukett!!! Men så fortjener han det også da:)

Dagen i dag har derimot ikke vært så bra. Når to barn har et ekstremt lydnivå og minstemann ikke vil sove luren sin på dagtid, blir dagen derpå litt tøff (mildt sagt!). Da er det godt når kvelden endelig er her og vi kan nyte litt take junk food.


Nå skal kvelden nytes med "Bye og Rønning". Forhåpentligvis kommer sengen til å friste litt tidligere i dag enn i går:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar