søndag 4. november 2012

Stoltzekleiven opp!

Etter å ha hatt et koselig besøk lørdagskveld med alt for mye god mat og alt for mye godteri, bestemte vi oss i formiddag for at vi ville begi oss ut på en fjelltur med guttene. Etter god inspirasjon fra Hverdagsmamma sin blogg tok vi utfordringen: Stoltzekleiven opp!
Stoltzekleiven er en bratt tursti med 801 trappetrinn fra Fjellveien til Sandvikspilen. Stigningen på løypen er 315 meter og en lengde på 910 meter. Med bæremeis til lillebror, begynte vi turen opp med storebror som turleder :)


 

Vi ble begge overrasket over tempoet hans oppover og måtte begge innrømme at vi hadde undervurdert storebror sin innsatsvilje. Med et stort pågangsmot kom han opp til toppen og var storfornøyd!!! Lillebror fikk prøve seg på noen av trappetrinnene, men han forstod fort at han hadde litt for små bein til å klare disse trappene. Forhåpentligvis er han klar for å prøve seg igjen om et par år!


En stolt gjeng har nådd toppen :)
Nydelig utsikt fra Sandvikspilen


2 kommentarer:

  1. Så flinke dere er, og så fine bilder. Det ser ut som om det har vært en kjempe tur :-) Tror det er lett for å undervudere de små. Vi hadde Emma som i vår gikk fra Skansen til Fløyen. Vi gikk for siden av med vognen, men hun insisterte på å gå hele veien selvslik som søstrene sine :-)
    God klem til dere alle

    SvarSlett
  2. Det er definitivt lett å undervurdere dem. De er jo fortsatt så liten:):) Tror jeg må prøve å endre den tankegangen litt. Spesielt når jeg ser at Emma har gått fra Skansen til Fløyen - Impnerende!!!

    SvarSlett