søndag 2. desember 2012

1.adventshelg

Guttene var storfornøyde når snøen lavet ned rett før helgen. Det er ingenting som er så fint som nysnø når vi går inn i desember måned. Det ble en fin start på helgen på mange måter. I går fikk storebror oppleve Putti plutti pott i Grieghallen. Tre forventningsfulle små barn satt på rekke med store øyne og nøt den koselige musikken og den aktive nissegjengen:)"Nei, vi ha`kke tid for vi må finne skjegget. Nei, vi ha`kke tid for vi må finne skjegget" ble nynnet på resten av kvelden.
Lillebror derimot, var litt for liten til dette. Heldigvis fikk han kose seg på lysfesten sammen med pappaen sin. Der ble julegranen tent, julesanger sunget og det hele ble avsluttet med fyrverkeri. Er det noe som fascinerer min kjære så er det fyrverkeri, heldigvis falt det i god smak også hos lillebror.
I dag våknet vi til blå himmel og et nydelig vinterlandskap. Storebror og pappaen pakket seg inn med varme ytterklær og lagde en snøhule, som ekornerne i hagen (ifølge storebror) ødelagte litt senere på dagen :) Ikke noe i veien med fantasien til 4 åringer :)
Nå har roen senket seg i huset. Julestjernen har kommet i vinduet og første lys er tent i adventsstaken. 
Ha en fortsatt fin adventshelg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar