onsdag 5. desember 2012

Hjerte laget av bjørk

I høst har jeg hatt litt fokus på å gjøre inngangspartiet vårt litt mer innbydende. For noen uker siden lagde jeg derfor et dekorativt hjerte av bjørkekvister. Veldig enkelt :)
 
 

Slik gjør du:
 
1. Få hele familien til å bli med på prosjekt: "Finne bjørkekvister i skogen". Guttene våre synes det er stor stas når de får være med å hjelpe til når vi voksne skal lage noe.
 
 
 
2.  Start nederst på hjertet. Samle sammen flere kvister og bind dem fast med en ståltråd. Jo tykkere og lengre bunten er, jo større blir hjertet.
 
3. Del bunten i to. Tvinn ståltråden rundt den ene halvdelen av bunten. Fortsett med å tvinne ståltråden rundt halvdelen av bunten til du kommer til der du tenker det er naturlig at toppen av halvhjertet skal være. Der bøyer du kvistene slik at bunten blir formet som et halvhjerte. Tvinn ståltråden hardt rundt halvhjertet.
 
4. Gjør det samme med den andre halvdelen av hjertet.
 
5. Når begge halvhjertene er formet fester du dem sammen med ståltråden.
 
Veldig enkelt, dekorativt, kjekt for barna og det koster nesten ingenting, bare litt ståltråd! :)
 
 
 
 
Dette kan pyntes med det du ønsker og kan varieres etter hvilken årstid det er. Det kan blant annet pyntes med sløyfer, sommerfugler, epler, julepynt eller julelys. Her er det kun fantasien som kan stoppe deg!!

3 kommentarer:

  1. Så fint det ble, og så greit med aktiviteter som barna også synes er gøy å få være med på

    SvarSlett
  2. Så flott! Dette blir vår fellesaktivitet i helga😊

    SvarSlett