mandag 7. januar 2013

BURSDAG!!!

For noen dager siden ble storebror hele 5 år!  Nok et år er gått! Det er nesten ikke til å tro!! Dette måtte selvsagt feires. Først på planen stod familiebesøk.

I familiebesøket serverte vi Meksikansk suppe til middag. Dette smakte jeg for første hos en vennine og syntes det smakte fantastisk godt. Dette er en enkel rett som hver enkelt gjest kan piffe opp med det de ønsker.


Jeg brukte revet hvitost, rømme, cashew nøtter, kokte egg, mais, løk og ikke minst, foccacia brød (se her) som tilbehør. Suppen ble laget på femten minutter, takket være Toro sine suppeposer :)

To dager etter var det barnebesøk som stod for tur. I barnebesøket hadde vi som fokus å gjøre det mest mulig enkelt og ha som mål at barna skulle kose seg. Vi valgte å legge besøket til to timer på ettermiddagen. Barna fikk nok tid til å gå fra å være litt beskjeden til å bli litt varme i trøyen, men ikke "varme nok" til at det tok helt av.

Vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for å ha en plan på dette med pakkeåpning. Dette slo vi fort fra oss. Gavene ble åpnet etterhvert som barna kom. Barna fikk deretter leke litt med gavene før vi serverte dem hotdogs. For å unngå å bekymre oss over ketchupflekker og lignende, gikk jeg til innkjøp av en voksduk på Stoff og stil. Bordet hadde vi dekket så enkelt som mulig. Alt for å unngå mest mulig krøll.Deretter var det tid for enda litt mer lek, før de fikk servert sjokoladekake og muffins. Jeg som trodde at svarte krokodiller skulle slå an på muffinsene, tok grundig feil. Alle ville ha muffins uten! :) Konklusjon: Det enkle er ofte det beste!


To timer raste avgårde både for barna og oss voksne. Da barna ble hentet, fikk de hver sin godtepose i hånden av bursdagsbarnet.

Vi kan virkelig anbefale å arrangere bursdagsbesøk på den gammeldagse måten med litt pølser, brus, kaker og lek. Barna storkoste seg i hverandres selskap og bursdagsgutten gleder seg allerede til neste år :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar